Sunday, 24 March 2013

~ MINI GIVEAWAY AISYAH HUMAIRA ~

Saja nak isi masa lapang join GA by Aisyah Humaira
GA lagi..harap-harap terselit nama untuk menang
Tak menang pun, leh tambah traffic kan...kengkawan ker...

Pstttttt....yg nak join meh klik banner nih

Yang penting kena selesaikan dan patuhi syarat-syarat yang ditetapkan
Jangan terlepas satu pun syarat tau...

Giveaway berlangsung 23/3/13 sehingga 31/3/13

Syarat :
** Blogger Malaysia - Of cozzzz....
** Follow blog Aisyah Humaira dan para sponsor - I'm done!
** Like fanpage Aisyah Humaira dan sponsor [bagi yang ada facebook] - Done!
** Buat Entry bertajuk " Mini Giveaway Aisyah Humaira' " dan linkkan ke entry ini - Done!
** Tinggalkan link entry anda di kotak komen. - Done!
** Follow blog para sponsor : - Done!

Opsssss....
Ada beberapa syarat lagi tau
Penting untuk klik banner Mini GA kat tas tu
Baru tau dengan complete syarat-syaratnya
Jangan terlepas untuk menang ...!!

MAKLUMAT PENTING !!
Pemilihan pemenang adalah berdasarkan TOP REFERRAL !!!
Ada hadiah tertentu yang berdasarkan random [masih belum ditentukan]
Peserta yang tidak mengikuti syarat-syarat diatas, automatik penyertaan BATAL !!
2 sponsor yang tidak berlink diatas masih belum memberi detail, jadi haap yang join nanti sentiasa follow up dengan entry ni okay :)

2 comments:

  1. http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/mini-giveaway-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete