Sunday, 24 March 2013

~ GIVEAWAY REVIEW BLOG by aienhermionie.my ~

assalamualaiikum

jom ramai-ramai join
Giveaway review blog by aienhermionie.my sangat-sangat owesome..
anda mungkin berpeluang di review oleh blogger2 fames yang hot!!!nak tau siapa yang bakal review blog anda?? sila skroll ke bawah... kalau anda berminat nak join
 sila picit banner kat bawah nie laju-laju..


penganjur giveaway!!

jika anda salah seorang pemenang.. anda bakal direview oleh mereka!!

fanpage  mereka!!

hadiah!!

1x top referral untuk para sponsor!!
review blog
bookmarks
hadiah misteri

2x top referral untuk para peserta!!
review blog
bookmarks
hadiah misteri

peserta yang first n last join
review blog
bookmarks

35x peserta yang bertuah berdasarkan random.org
akan direview oleh blogger-blogger femes!!!

apa yang anda menungkan lagi.. jom join sekarang!!!!!


17 comments:

  1. thanks join.. nanti aien update list untuk peserta.. :)

    GA ni akan tamat pada 17/4/2013... promote habis-habisan untuk dapat hadiah top referal..

    ReplyDelete
  2. aien cadangkan supaya intan buang word verification.. sbb nanti orang malas nak komen kalau ada benda tue.. maaf lar kalau apa yang aien bagi tau nie.. kurang menyenangkan intan.... kat sini ada totorial.. tapi bukan dari blog aien.. :) http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/04/tutorial-buang-word-verification-for.html.. kalau intan kurang faham ngan totorial tue.. aien boleh watkan.. bagi tau kat fan page aien ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aien...intan akan cuba buat ikut tutorial yg aien bg...intan xkesah, tegur menegur tu baik tmbh2 intan ni pun baru lg nak jinak2 dlm blogger...

      Delete
  3. SALAM
    SAYA IKUTI http://jmbelog.blogspot.com/2013/03/giveaway-review-blog-by-aienhermioniemy.html

    ReplyDelete
  4. http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/giveaway-review-blog-by-aienhermioniemy.html

    ReplyDelete
  5. salam singgah jenjalan dr GA yg sama...GUD LUCK
    http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/giveaway-review-blog-by-aienhermioniemy.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq aiin...nak menjejaki aiin jap g...goodluck jgk...

      Delete
  6. sis follow:D
    http://sisfacemuslim.blogspot.com/2013/03/giveaway-review-blog-by-aienhermioniemy.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis coz follow...jap g intan follow yer...goodluck...

      Delete
  7. Blogwalking dari segmen yang sama

    http://lvmn.blogspot.com/2013/03/giveaway-review-blog-by-aienhermionie.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama!!

    http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2013/03/giveaway-review-blog-by-aienhermioniemy.html

    ReplyDelete
  9. datang dari GA yang sama ;)

    http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/04/giveaway-review-blog-by-aienhermioniemy_5345.html

    ReplyDelete
  10. datang wat sportcheck.. hehe
    terima kasih sebab join giveaway aien.. jemput lar blogwalking kawan2 yang lain ye..
    http://www.aienhermionie.my/2013/04/senarai-nama-peserta-giveaway-review.html

    ReplyDelete