Saturday, 23 March 2013

Give Away (GA) Birthday Akiff ke-2 Tahun

~ Assalamualaikum... ~

Godek-godek belogku inih, jumpa pasal GA ni dari belog Anak Jati Kedah
So, kali ni nak try lagi join GA dari ::Coretan Diari Seorang Abah::
Manalah tau dapat t-shirt awesome tuh..hehehe
Meh klik banner kat bawah ni untuk ke entry GA nih...jom!
Kena cepat-cepat tau...tarikh akhir GA ni ialah 23 March 2013...


Hensemnya Akiff berkaca mata hitam
Like daddy, like son...gituuuu!!!!

Happy 2nd Birthday Akiff!!!
Aunty doakan Akiff membesar bagai johan
Menjadi anak kebanggaan Abah dan Ibu
Membesar dengan sihat, cerdas dan cergas
Nanti dah sekolah belajar rajin-rajin
Dah besar boleh jadi doktor, engineer, cikgu ataupun anggota keselamatan negara
Boleh berjuang macam uncle-uncle dekat Sabah sana...bangga tau!
Last but not least, Akiff kena sentiasa ingat pengorbangan kedua ibubapa Akiff
Doakan mereka sentiasa di bawah lindungan dan keredhaan Allah...
In shaa Allah...

"HAPPY BIRTHDAY, AKIFF"

8 comments:

  1. Penyertaan diterima... done follow u... TQ :)

    ReplyDelete
  2. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/give-away-ga-birthday-akiff-ke-2-tahun.html
    dari GA yg sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak g blokwalking blog awak la..gud luck utk contest ni :) sy follow yer..

      Delete
  3. Replies
    1. Hye Azuria...jap nak g follow awk la... gud luck utk contest ni.. :)

      Delete
  4. gud luck :)
    semoga berjaya ye intan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ...Tq jgk follow sy...jap nak g menjejaki blog awak...hehe :)

      Delete