Thursday, 27 January 2011

~ HATIKU DIGURIS LAGI ~

Tak nak ckp byk.. malas nak type pjg-pjg.. hati tak tenang.. perasaan kacau-bilau.. sampai bila nak bermain dgn air mata??? seperti ikrar yg lepas-lepas tp hari ni cuba utk menunaikan ikrar tersebut.. aku tak kan menangis lagi hanya kerana dia... aku tak kan berharap apa-apa lagi pada dia... aku cuba untuk cekalkan hati... kerana kau, HATI AKU TERGURIS LAGI hari ni...

Oh! cerita inject meng'inject' telah selesai pagi td... semua berjalan lancar... aku betol-betol sgt bertabah... oh! kau menipu yer di situ, Intan.. ceritakan kisah sebenar... hahahha.... malu la beb...MALU!!!... aku dah berusaha untuk bermuka slamber tadi... tp bak kata org tu "si comel ni tumbang juga akhirnya"... cis, aku boleh menangis teresak-esak td.. sakit weh kena cucuk amek darah... yang pasti ramai yang menjadi saksi gugurnya air mata aku hanya kerana kena amek darah... nak tau, ramai yg menakutkan aku sejak dari minggu lepas... tp mereka juga yang menenangkan aku tadi.. suke!!! aku tau dorg semua sayang kat aku..lalalalala...(kau perasan Intan).. aku dah cakap awal-awal lg... aku ni penakut dgn jarum.. sejak azali mmg dah macam ni.. korg tak nak percaya.. terbukti segalanya hari ni.. kelemahan yang tak tahu bila boleh diatasi.. 

Oh cerita kad jgn dilupa.. By the way... Congratulation Syahmi dan pasangan... tak lama lagi bakal di satukan sebagai husband & wife... Goodluck in your future life... InsyaAllah aku akan datang majlis kau nanti... dah siap simpan kad dalam planner yg awal-awal dah catat tarikh wedding ko.. 
SELAMAT PENGANTIN BARU, SYAHMI & ILYA...!!!


" JANGAN LUKAI SEKEPING HATI JIKA TIDAK MAHU DILUKAI... "

6 comments:

  1. hehe..penakut jarum rupanya..huhu..:p

    ReplyDelete
  2. yer...
    tak tau kenapa tp mmg dr dulu penakut jarum...hehe

    ReplyDelete
  3. hehe...nak wat cmne mira...mmg dr dulu mcmni lah saya...
    tp bile pikir blik hal smlm, ls ni kena lebih kuat lah..klo x smpi bile nak tkot kan...

    ReplyDelete
  4. nnt kite p umah syahmi sesame yer...
    nk konvoi ngan sape???..no answer...hahahhahhahahahhaha
    nak ajak BB tak....hihiihh

    ReplyDelete
  5. kak yana jgn nak bg virus BB masuk kat blog intn eyhh..x suke!
    klo dia sudilah berkonvoi dgn kite..klo x kite gerak sndri jer sudahlahhhh...huhu..

    ReplyDelete