Tuesday, 18 October 2011

~ 1st DATE KE?? TAK KOT ~

Hahahaha
Saya sendiri kelakar dengan title post nih
Kank ade plak yg cakap saya syok sendiri
Dia tak apa-apa, saya pulak yg lebih-lebih

Bukan apa...dia yg tiba-tiba ajak keluar
Berdua pulak tu..Kak Yana siap nak merajuk dah sebab tak ajak dia skali
Yela...sebelum ni kalau keluar pun beramai
Karaoke beramai...makan2 pun beramai...tgk wyg pun beramai...
Ni tetbe ajak shopping berdua
Seram jugak mula-mula...haruslah paksa Kak Yana pergi sekali
Tapi mmg Allah tu bagi peluang saya dgn dia keluar bersama kot
Kak Yana telah menarik diri di saat akhir
Kecik atiiiiii.....!!!!!

Maka saya dan dia keluar bersama utk yg pertama kalinya...270911..
Mula-mula malu-malu jgk...
Dah la time pergi tu saya kena drive...
Dia leka main Angry Bird...maka saya senyap jela
Cakap pun ckit-ckit jer
Haishhhh....

Tak payah kot nak cerita saya beli ape..dia beli ape...
~Haha..semua pun ko nak cerita Intan
G makan kat mana pun nak bagitau
Tak payah...!
Yang pasti time balik dia yang drive...
Saya suke kalau kuar dgn dia, dia yg drive..
Terasa diri begitu dihargai...
Eleh hai...org drive pun ko nak rasa macam tu Intan...
~Biarlaaaaaaa

Selepas saya keluar dgn dia haritu, selepas kami berkongsi cerita...
Selepas saya mengetahui tentang dia...hampir semua tentang dia...
Selepas saya mengetahui kebenaran...
Selepas saya membuat kesimpulannya...
~Saya rasa saya mula memahami diri dia...
~Saya mula dapat merasakan apa dalam hati dia

Yang pasti saya mula rasa semakin dekat dgn dia...

"

"

"

"

"

"

"

"

"

"

Haaaaa...tak payah nak pikir lain eyhhhhhhhh
Dekat tak bermaksud lebih dr kawan...'
Sudah-sudahlahhhh....
Hari-hari saya dgn dia tuh hanya 'Teman tapi Mesra'...
Suka dan sayang tu hanya sebagai TEMAN...

270911 akan sentiasa di ingatan saya
Tarikh di mana saya mula mengenali 'tentang dia'

1 comment:

  1. sowey intan...tp ur first date...hikhik...best kan...

    ReplyDelete